Lovastúrák Erdélyben

Egy közös kaland terepbiztos lovakon.

Lovastúrák Erdélyben

Egy közös kaland terepbiztos lovakon.

Lovastúrák Erdélyben

Egy közös kaland terepbiztos lovakon.

A HIPPARION LOVASUDVAR

Isten hozta nálunk! A Hipparion 1995-óta egy Európa szerte ismert lovastúrákkal foglalkozó vállalkozás. Partnereink különböző utazási vállalkozások, szerte a világról. Túráinkat Erdély vadregényes tájai közt vezetjük. Lovaink lipicai-keverékek és székely lovak melyek megállják helyüket a vadonban, valamint emberbarát, megbízható állatok. Túráinkon elkalauzoljuk a Keleti Kárpátok vadregényes helyeire.Olyan vidékeket járunk be, melyek kizárólag gyalogosan vagy lóhátról megközelíthetőek.

Vendégeink betekintést nyerhetnek a helyiek életvitelébe, szokásaiba, és az erdélyi ízvilágot is megismerhetik.

Partnereink

Hírek

Erdély Lovas Csodája

12 évvel ezelőtt abban a szerencsében volt részem, hogy lóháton túrázhattam Erdély szívében, ott is a Gyergyói havasokban, és Hargitán. Az élményeket és a kalandot együtt éltem át a családommal, a férjemmel, a 8, 11, 12 éves gyermekeinkkel. A lovas társaság neve...

Szent-Anna tó túra

Élmény, kaland, csillagos égbolt alatti alvás,gitár zene a tábortűznél, ez jellemzi a két hetes sátras vándortúrát keresztül a Keleti-Kárpátok főgerincén. Ezen a különleges vándortúrán, 330 kilométer alatt bejárjuk a Hargita ősfenyveseit és a Kárpátok főgerincét tarkító virágzó fennsíkokat és a Hagymás hegység mészkő szikláit.

Téli lovaglások

Az idei téli programban meg tapasztalhatjátok az Új Évet lóháton, a csodálatos természetben a Kárpátokban: Lovaglás a csodálatos erdőkön keresztül, vágta a hóban, és különleges panoráma a hegyekről. A hegyek közt elzárva kényelmesen, kandallóval fűtött szobák vannak.